Dienstverlening

'sharing technology, creating a future'

De professionals van ISCO3 zijn allemaal bevlogen, gepassioneerd en deskundig. Ze praten graag over hun passie, hun werk en delen met veel plezier hun kennis met u. Daarbij worden ze allen gedreven door dezelfde achtergrond en interesse: het milieu of meer specifiek het oplossen van uw milieuprobleem.

Franklin D. Roosevelt zei het al eens zo mooi: 'the nation that destroys its soil, destroys itself'. Bestaat ISCO3 dan uit een team idealisten? Ja en nee...

Ja, onze peilers zijn gestoeld op milieubewustheid, duurzaamheid en groene technologie...
Nee, we verliezen de realiteit niet uit het oog. We zijn écht in staat om samen en gebruikmakend van onze technologieën tot uitzonderlijke resultaten te komen en de wereld een klein beetje schoner te maken.


Wat kunnen we dan concreet voor u betekenen?

ISCO3 heeft de exclusieve rechten voor de toepassing van het C-Sparger, Microdiffuser en de Perozone® technologie voor de Europese markt. Wij zijn hiermee dé specialist op het gebied van de Perozone® techniek in Europa geworden. Deze kennis delen we graag middels:

Saneringsprojecten
ISCO3 kan tijdens saneringsprojecten de rol van (onder)aannemer op zich nemen. Wij hebben de afgelopen jaren ervaring opgedaan met diverse pilots en full scale saneringen. Ook zijn wij bekend met het doen van laboratoriumtesten. Om een indruk te krijgen van de diversiteit en kwaliteit van ons werk verwijzen we graag naar onze projectpagina.

Kennis overdracht
Als specialist is het onze taak om de uitgebreide kennis die we hebben over In-situ saneringen, de Perozone® techniek en de ontwikkelingen van de technologieën met u te delen. Geen (bodem)probleem is hetzelfde, dus we leveren graag maatwerk. We kunnen voor u optreden als In-situ bodemadviseur of een seminar verzorgen over uiteenlopende onderwerpen.