Installaties

Perozone® Unit 1 (100 grams)
Unit met een capaciteit van 100 gram ozon per uur. De unit heeft 10 individuele aansluitingen voor Laminar Spargepoints®. Zeer geschikt voor een pilot of kleinschalige in-situ saneringen.Perozone® Unit 2 (300 gram)
Unit met een capaciteit van 300 gram ozon per uur. Deze unit heeft 30 individuele aansluitingen voor Laminar Spargepoints® en een interne opslagcapaciteit van 2,4 m3 voor waterstofperoxide. De unit wordt gekoeld door middel van een chiller, waardoor gebruik van schoon drinkwater niet nodig is. De unit is geschikt voor middelgrote in-situ saneringen over een langere periode.

Perozone® Unit 3 (600 gram)
Unit met een capaciteit van 600 gram ozon per uur is de "sterkste" Perozone® unit die ooit is gebouwd. Deze unit heeft 50 individuele aansluitingen voor Laminar Spargepoints® en een interne opslagcapaciteit van 2,8 m3 voor waterstofperoxide. De unit wordt gekoeld door middel van een chiller, waardoor gebruik van schoon drinkwater niet nodig is. De unit is geschikt voor grote in-situ saneringen over een langere periode.Perzone® Unit 4 (100 grams)
Deze mobiele unit met een capaciteit van 100 gram ozon per uur is gebouwd op een aanhangwagen. Dit is de meest compacte mobiele Perozone® unit ooit gebouwd en is met name geschikt voor locaties waar ruimte een beperking is. Deze unit heeft 10 individuele aansluitingen voor Laminar Spargepoints® en een interne opslagcapaciteit van 500 liter voor waterstofperoxide. De unit is geschikt voor pilots en kleine in-situ saneringen.